play

Siun sote: Sairauspoissaoloihin liittyvissä asioissa voi varata ajan verkossa

Toimitus

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen asiakas voi tästä eteenpäin varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta myös luomen ja ihon oireiden arviointiin sekä sairauspoissaoloihin liittyvissä asioissa, joita voivat olla esimerkiksi hengitystieinfektio, migreeni, ripuli, oksennustauti sekä sairaan lapsen hoitovapaatodistus.

Asiakas voi valita sähköisestä ajanvarauksesta itselleen sopivimman ajan.

– Digitaalisen sote-keskuksen sairaanhoitajat ottavat yhteyttä asiakkaaseen sovitulla ajalla. Jos asiakkaan asia vaatii lääkärin konsultaatiota, se on mahdollista hoitaa digitaalisessa sote-keskuksessa. Asiakkaan asia hoidetaan etäkäyntinä. Jos asiakkaan oireet eivät sovellu etähoitoon, asiakas ohjataan oikeaan paikkaan, Siun sote tiedotti.

Aika varataan osoitteesta verkkoajanvarauspth.siunsote.fi. Palveluluokaksi valitaan ”Hoitajan vastaanotto” ja palveluksi ”Todistus sairauspoissaoloa tai hoitovapaata varten/luomen, ihon oireen arvio”. Tämän jälkeen valitaan sopiva aika ja tunnistaudutaan sekä annetaan pyydetyt esitiedot.

– Digitaalisessa sote-keskuksessa tarjotaan asiakkaille uusia palveluita vaiheittain. Tällä hetkellä digitaalisessa sote-keskuksessa käsitellään Omaolo-palvelun kautta tulleita oirearvioita. Sähköisen ajanvarauksen kautta digitaalisesta sote-keskuksesta voi pyytää arviota ihon oireesta, hyönteisen pistosta ja punkin puremasta sekä TBE-rokotereseptiä, Siun sotelta kerrottiin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta