Julkaistu 

Venlat pääsivät irti kellojen soidessa

Enontiellä riitti väriä ja vauhtia, kun Venlojen viesti starttasi ja toistatuhatta avausosuuden juoksijaa päästettiin matkaan. Taru Tykkyläinen Enontiellä riitti väriä ja vauhtia, kun Venlojen viesti starttasi ja toistatuhatta avausosuuden juoksijaa päästettiin matkaan.

Venlojen viesti pääsi käynnistymään komeasti Enon kirkonkellojen kumahdellessa kello 14. Enontieltä kirkon juurelta starttasi 1315:n Venla-joukkueen letka.

Ennen Venlojen lähtöä vietettiin avajaisia lipunnoston, puheiden ja Suvivirren merkeissä.

Kilpailunjohtaja Arja Makkonen huomautti tervetuliaissanojensa yhteydessä. että Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden teema ”Yhdessä" sopii hyvin Jukolan henkeen kiittäen samassa yhteydessä talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita.

69. Jukolan viestin ja 40. Venlojen viestin avasi pääyhteistyökumppani Joensuun kaupungin puolesta kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seppo Eskelinen, joka toivotti suunnistusperheen ja suunnistuksen ystävät tervetulleiksi Harpatin monipuoliseen ja haastetta tarjoavaan maastoon.

- Kiitos järjestävälle taholla Kaukametsäläisille, että olemme kolmatta kertaa luottamuksenne arvoinen, Eskelinen totesi viitaten siihen, että Joensuu-Jukola on kolmas joensuulaisen Kalevan Rastin järjestämä Jukolan viesti.

Kommentoi

Hae sivuilta